Start Fietsersbond Baarn Eemnes

Uitnodiging

Alle leden van de nieuwe afdeling Baarn-Eemnes worden hierbij van harte uitgenodigd voor de oprichtingsvergadering op dinsdag 3 november a.s. om 20:00 uur. Helaas kunnen we elkaar vanwege de Corona-maatregelen niet persoonlijk ontmoeten en zal de ledenvergadering dus on-line moeten plaatsvinden. Een week voor de vergadering zullen een agenda en een vergaderlink worden rondgestuurd naar de leden waarvan het e-mail adres bekend is bij de Fietsersbond. Een belangrijk agendapunt op deze eerste ledenvergadering zal de verkiezing van een bestuur van de nieuwe afdeling zijn. Een paar mensen hebben zich inmiddels bereid verklaard om een rol te spelen in het nieuwe bestuur. Als je je ook kandidaat wilt stellen voor het bestuur, of op een andere manier actief wilt worden binnen de nieuwe afdeling, dan bent je natuurlijk van harte welkom. Hiervoor kun je contact opnemen met Wim Genuit ([email protected]; mobiel 063009336) of met Dick van Veen ([email protected]; mobiel 06 41968897).

Aanmelden voor de vergadering kan via ons kersverse e-mailadres [email protected]

Categorieën